Smash Burger med karamelliseradlök

Smash Burger

En hederlig smashed burger i all ära: så jävla simpel, så jävla god!-Viktor
Ingredienser:

Dijon senap
Lök
Blandfärs
Mögelost, men går bra med vanlig också( men absolut inte sån vidrig 4-kantig hamburgarost tack).!
Biroche bröd från garant
Barbecuesås

Gör såhär:
1. Börja med att hacka ringformad gullök, 1 lök per burgare. Stek löken i super låg värme i 10 min i smör och olja. Släng på lite salt och lite socker på löken. Låt stå i ytterligare 20min under låg värme.
2. Sätt på stekpanna på hög värme med olja. Gör en rund boll av hamburgarköttet. När pannan har blivit varm kan du slänga på köttet. Smasha köttet på pannan( kolla på youtube om du inte fattar). Bre på dijon senap på ena sidan av köttet. Börja stek bröden tills att de får en fin yta på pannan som du använde för löken. Vänd på köttbittarna och lägg på ost. Släng ihop allt ihop på en burgare nu och njut!

juli 11, 2020

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *